praktijk-HeilooWelkom op de site van Podotherapie Heiloo, sinds april 2006 gevestigd op Nijverheidsweg 31 J in Heiloo. Door middel van de informatie op deze site hopen wij u meer inzicht te kunnen bieden in de behandelmethoden en de behandelmogelijkheden van de podotherapeut.

Behandeling vindt alleen plaats na het maken van een telefonische afspraak, wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 – 12.30 uur op telefoonnummer 072 – 532 55 55. Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten, wij streven er naar om dezelfde dag terug te bellen.

Neem bij de eerste behandeling altijd een verwijzing van uw arts of specialist mee, tenzij u gebruik maakt van Directe Toegangkelijkheid Podotherapie (zie hieronder).

 

Directe Toegankelijkheid Podotherapie

Sinds 1 november 2011 is Podotherapie Heiloo gecertificeerd voor Directe Toegankelijkheid Podotherapie, dit houdt in dat u geen verwijzing meer nodig heeft om naar de podotherapeut te gaan. Echter, het is voor de podotherapeut dan wel wettelijk verplicht eerst een screening te doen om te bepalen of er een indicatie bestaat voor Podotherapie, dit vervangt de schriftelijke verwijzing van de (huis)arts. Deze screening wordt tijdens het eerste onderzoek uitgevoerd.