Sinds april 2006 heeft Podotherapie Heiloo zich gevestigd op de Nijverheidsweg 31 J te Heiloo. Gestart als éénmanspraktijk, heeft de praktijk zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een team van 3 podotherapeuten, 4 pedicures, 2 assistent-podotherapeuten en 2 administratieve medewerkers.

Podotherapeuten

Susan Verdegaal

Susan Verdegaal

 

Susan Verdegaal – podotherapeut en praktijkeigenaar

Zij heeft in 2004 de opleiding podotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven met succes afgerond. In het laatste half jaar van de opleiding werkte zij als assistent-podotherapeut in een groepspraktijk podotherapie. Na het behalen van het diploma Podotherapie heeft zij hier nog anderhalf jaar als podotherapeut gewerkt. Vervolgens heeft zij gedurende drie maanden een solopraktijk waargenomen. Hierna is zij gestart met een eigen praktijk in Heiloo: Podotherapie Heiloo.

Momenteel is zij in het afstudeertraject van de post-HBO-opleiding tot sportpodotherapeut. Dit is een tweejarige opleiding.

Judith Poel

Judith Poel

 

Judith Poel – podotherapeut

Judith werkt sinds april 2010 in de praktijk in Heiloo. Sinds 2013 is zij afgestudeerd als podotherapeut.

 

 

Rachelle Bruin – assistent-podotherapeut / podoloog

Rachelle werkt sinds 2015 in de praktijk in Heiloo als assistent-podotherapeut. Haar studie tot podoloog heeft ze in 2016 afgerond.

Ruben Wijker

Ruben Wijker

 

Ruben Wijker – mede-eigenaar en administratief medewerker

Ruben zorgt voor het maken van de afspraken en een groot deel van de administratie. Ook zorgt hij voor het maken, afleveren en op maat maken van de zolen.

Ruben Wijker

Margaret Groen

 

Margaret Groen – administratief medewerker

Margaret werkt sinds september 2013 in de praktijk in Heiloo. Zij is het aanspreekpunt aan de receptie van de praktijk. Ze maakt alle afspraken en beantwoordt uw vragen of zet deze door naar de juiste persoon.

 

 

Karin Verdegaal – administratief medewerker

Karin werkt sinds augustus 2019 in de praktijk in Heiloo.

 

Pedicure’s

De pedicure’s bij Podotherapie Heiloo assisteren de podotherapeuten. Daarom kunt u bij hen ook terecht voor het plaatsen van nagelbeugels en vervaardigen van ortheses (teenstukjes).

Astrid de Bree

Astrid de Bree

 

Astrid de Bree – pedicure / medisch pedicure in opleiding / assistent-podotherapeut

Astrid is sinds januari 2011 werkzaam bij ons in de praktijk als pedicure. In 2008 heeft zij de opleiding pedicure afgerond. Ook heeft zij de aantekening diabetische en reumatische voet behaald. Zij is bijna klaar met de opleiding Medisch Pedicure, hierbij heeft zij de modules orthesiologie en nagelbeugeltechnieken reeds behaald. Astrid is werkzaam in de praktijk in Heiloo.

Marit Geijteman

Marit Geijteman

 

Marit Geijteman – medisch pedicure / assistent-podotherapeut

Marit is sinds september 2012 werkzaam in de praktijk. Ze werkt als medisch pedicure en assistent-podotherapeut. In mei 2014 is zij geslaagd voor de opleiding Medisch Pedicure. Als medisch pedicure maakt ze ook ortheses en nagelbeugels.
Ook heeft Marit de opleiding tot sportpedicure gevolgd, hierdoor is zij bekwaam om sportgerelateerde klachten op voetverzorgingsgebied te behandelen. Marit is werkzaam in de praktijken in Heiloo en Akersloot.