Locatie en route

ContactBellen voor een afspraak

maandag – vrijdag van 8.30 tot 12.30


Telefoon

072 532 55 55


E-mail

receptie@podotherapieheiloo.nl


Adres

Nijverheidsweg 31 J
1851 NW Heiloo


Adres

Julianaweg 20
1921 BG Akersloot
Afspraak maken

Telefonisch
Voor een afspraak of meer informatie kunt u maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur bellen met 072 532 55 55. Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten, wij streven er naar om dezelfde dag terug te bellen.

Bij verhindering minimaal 24 uur vooraf berichten. Bij verzuim of niet tijdig berichten zijn wij genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.

Online agenda – U bent al bekend bij ons
Bent u bekend bij ons in de praktijk (maakt niet uit of dit voor podotherapie of pedicure is, of dat u al langere tijd niet bent geweest), dan gebruikt u de volgende link: ik ben al bekend bij Podotherapie Heiloo
Let dan wel op dat u het e-mailadres gebruikt dat bij ons bekend is!

Online agenda – Nieuw in de praktijk
Komt u voor het eerst bij ons in de praktijk, dan gebruikt u de volgende link: ik ben nog niet eerder bij Podotherapie Heiloo geweest. U kunt zich dan registreren als nieuwe patiënt.


Vul het formulier in

Neem contact op  Routebeschrijving


  Locatie Heiloo

  U neemt de afslag op de rotonde in de richting ‘Industrieterrein Oosterzij’. Hierna de eerste weg links. Aan uw linkerhand ziet u een groot gebouw op de hoek van de weg met twee ingangen. U vindt ons aan de rechterzijde (op nummer 31J). U kunt hier ook gratis parkeren. We hebben gereserveerde parkeerplaatsen, welke worden aangegeven middels onze bedrijfsnaam.

  De schuifdeur zit op slot vanwege ongewenste inloop en werkt door middel van een bel, deze vindt u rechts om de hoek van de deur. Let erop dat u op de bel van 31J drukt.

  Locatie Akersloot

  U vindt ons in Gezondheidscentrum D’Oude Jacobus. Voor de deur kunt u gratis parkeren. Bij binnenkomst bevindt onze praktijkruimte zich in de linkervleugel bij de fysiotherapie.  Praktijk voor (sport)podotherapie en medisch pedicure. Gespecialiseerd in de behandeling van sporters, kinderen, diabetes- en reumapatiënten.

  Copyright © 2021 Podotherapie Heiloo