Podotherapie Heiloo

Over ons

Wie zijn wij?

Podotherapie Heiloo is sinds april 2006 gevestigd op de Nijverheidsweg 31 J in Heiloo. Door middel van de informatie op deze site hopen wij u meer inzicht te kunnen bieden in de behandelmethoden en de behandelmogelijkheden van de podotherapeut en medisch pedicure.

Behandeling vindt alleen plaats na het maken van een afspraak, wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 – 12.30 uur op telefoonnummer 072 – 532 55 55. Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten, wij streven er naar om dezelfde dag terug te bellen. Ook heeft u de mogelijkheid om via de online agenda een afspraak te plannen.Directe Toegankelijkheid Podotherapie

Sinds 1 november 2011 is Podotherapie Heiloo gecertificeerd voor Directe Toegankelijkheid Podotherapie, dit houdt in dat u geen verwijzing meer nodig heeft om naar de podotherapeut te gaan. Echter, het is voor de podotherapeut dan wel wettelijk verplicht eerst een screening te doen om te bepalen of er een indicatie bestaat voor Podotherapie, dit vervangt de schriftelijke verwijzing van de (huis)arts. Deze screening wordt tijdens het eerste onderzoek uitgevoerd.


Direct afspraak makenOns teamSusan Verdegaal


Praktijkeigenaar en sportpodotherapeutRuben Wijker


Praktijkeigenaar / zooltechnicusJudith Poel


PodotherapeutMartijn Dreumer


Podotherapeut
Rachelle Bruin


Assistent-podotherapeut, podologe en medisch pedicureGuinevere Raap


Medisch pedicureAstrid de Bree


Pedicure met aantekeningen diabetes en reuma / zooltechnicusEsther Castelijn


Pedicure / Medisch pedicure (in opleiding)
Lois Martens


PedicureMargaret Groen


BaliemedewerksterKarin Verdegaal


Baliemedewerkster / administratief medewerkster diabetesPraktijk voor (sport)podotherapie en medisch pedicure. Gespecialiseerd in de behandeling van sporters, kinderen, diabetes- en reumapatiënten.

Copyright © 2021 Podotherapie Heiloo