Podotherapie Heiloo

Over ons

Wie zijn wij?

Podotherapie Heiloo is sinds april 2006 gevestigd op de Nijverheidsweg 31 J in Heiloo. Door middel van de informatie op deze site hopen wij u meer inzicht te kunnen bieden in de behandelmethoden en de behandelmogelijkheden van de podotherapeut.

Behandeling vindt alleen plaats na het maken van een telefonische afspraak, wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 – 12.30 uur op telefoonnummer 072 – 532 55 55. Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten, wij streven er naar om dezelfde dag terug te bellen.

Neem bij de eerste behandeling altijd een verwijzing van uw arts of specialist mee, tenzij u gebruik maakt van Directe Toegangkelijkheid Podotherapie (zie hieronder).Directe Toegankelijkheid Podotherapie

Sinds 1 november 2011 is Podotherapie Heiloo gecertificeerd voor Directe Toegankelijkheid Podotherapie, dit houdt in dat u geen verwijzing meer nodig heeft om naar de podotherapeut te gaan. Echter, het is voor de podotherapeut dan wel wettelijk verplicht eerst een screening te doen om te bepalen of er een indicatie bestaat voor Podotherapie, dit vervangt de schriftelijke verwijzing van de (huis)arts. Deze screening wordt tijdens het eerste onderzoek uitgevoerd.


Direct afspraak makenOns teamSusan Verdegaal


Praktijkeigenaar en sportpodotherapeutRuben Wijker


Praktijkeigenaar / zooltechnicusRachelle Bruin


Assistent-podotherapeut, podologe en medisch pedicure
Judith Poel


PodotherapeutMarit Geijteman


Medisch pedicure (sport)Astrid de Bree


Pedicure met aantekeningen diabetes en reuma / zooltechnicus
Guinevere Raap


Medisch pedicureKarin Verdegaal


Baliemedewerkster / administratief medewerkster diabetesMargaret Groen


BaliemedewerksterPraktijk voor (sport)podotherapie en medisch pedicure. Gespecialiseerd in de behandeling van sporters, kinderen, diabetes- en reumapatiënten.

Copyright © 2021 Podotherapie Heiloo