Podotherapie

Podotherapie & kinderenEen kindervoet kan niet vergeleken worden met een volwassen voet. De stand van de voeten en benen maakt in de eerste 8 levensjaren de grootste veranderingen door. Kinderen klagen niet zo snel over hun voeten. Vooral als ze spelen verdwijnen ongemakken al snel naar de achtergrond om later in rust weer tevoorschijn te komen.

Wanneer een kind klaagt over pijn of niet wil lopen door pijnlijke of vermoeide benen, dan kan dit een teken zijn van een afwijkende stand van de voeten of benen. We adviseren in deze gevallen om contact op te nemen met een podotherapeut om een onderzoek uit te voeren. De podotherapeut kan dan beoordelen of de stand van de voeten en benen van uw kind afwijkend zijn. Indien dit het geval is, kan hierop een therapie toegepast worden zodat de klachten worden aangepakt. Voor het verkrijgen van een optimaal resultaat, gaat dit in sommige gevallen in samenwerking met een kinderfysiotherapeut.
Praktijk voor (sport)podotherapie en medisch pedicure. Gespecialiseerd in de behandeling van sporters, kinderen, diabetes- en reumapatiënten.

Copyright © 2021 Podotherapie Heiloo