Een pedicurebehandeling is geschikt voor iedereen! Mannen of vrouwen, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de hele houding kan veranderen? Waardoor ook klachten in benen, rug en nek kunnen ontstaan.
Een pedicure verzorgt de voeten van mensen met alledaagse voetproblemen, zoals eeltvorming, likdoorns, verdikte nagels, schimmelnagels, ingroeiende nagels en kloven. De pedicure kan daarnaast advies geven over geschikte schoenen, persoonlijke hygiƫne en huidverzorging.

De medisch pedicure (MBO niveau 4) is breder opgeleid en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek dan de pedicure die is opgeleid op MBO niveau 3. Zij kan alle zogeheten risicovoeten behandelen en heeft geleerd om specialistische technieken toe te passen.
Wij zijn aangesloten bij Provoet en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures van ProCERT.

Mogelijkheden behandeling

Pedicurebehandeling geheel
Een pedicurebehandeling bestaat uit het knippen van nagels en het verwijderen van eelt en likdoorns en alle voorkomende problemen.

Pedicurebehandeling kort
Deze behandeling bestaat uit het knippen en het mechanisch afwerken van de nagels. Uitsluitend bedoeld voor goed knipbare nagels.

Deelbehandeling pedicure
Hierbij wordt een specifiek probleem zoals een ingroeiende nagel of een likdoorn behandeld.