Een pedicurebehandeling is geschikt voor iedereen!

Medisch pedicureEen pedicurebehandeling is geschikt voor iedereen! Mannen of vrouwen, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de hele houding kan veranderen? Hierdoor kunnen ook klachten in benen, rug en nek ontstaan.

Een pedicure verzorgt de voeten van mensen met alledaagse voetproblemen, zoals eeltvorming, likdoorns, verdikte nagels, schimmelnagels, ingroeiende nagels en kloven. De pedicure kan daarnaast advies geven over geschikte schoenen, persoonlijke hygiëne en huidverzorging.

De medisch pedicure (MBO niveau 4) is breder opgeleid en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek dan de pedicure die is opgeleid op MBO niveau 3. Zij kan alle zogeheten risicovoeten behandelen en heeft geleerd om specialistische technieken toe te passen.

Wij zijn aangesloten bij Provoet en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures van ProCERT.

Opleiding pedicure
Wil jij ook een opleiding volgen tot pedicure? Hier vind je de informatie over de opleiding tot basispedicure. Ben je al pedicure en wil je verder leren tot medisch pedicure? Dan vind je hier meer informatie.
Meteen al enthousiast geworden? Of heb je vragen: neem contact met ons op!


Mogelijkheden behandeling

Pedicurebehandeling geheel

Een pedicurebehandeling bestaat uit het knippen van nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns en alle voorkomende problemen.

Deelbehandeling pedicure

Hierbij wordt een specifiek probleem zoals een ingroeiende nagel of een likdoorn behandeld.Praktijk voor (sport)podotherapie en medisch pedicure. Gespecialiseerd in de behandeling van sporters, kinderen, diabetes- en reumapatiënten.

Copyright © 2021 Podotherapie Heiloo